Henan Mine Crane Co.,Ltd.

Η ποιότητα σφυρηλατεί το εμπορικό σήμα, μέλλον κυμάτων ακεραιότητας.

Free call Video chat
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία
Μάρκες: Kuangyuan
Αριθμός Υπαλλήλων: 3100~4000
Ετήσιες πωλήσεις: 870000000-1000000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2002
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Γεια, αρχικά εισάγετε την επιχείρησή μας ως εξής:

 

, Ομάδα γερανών ορυχείου Henan, έχουμε 4.500 υπαλλήλους, περιλαμβάνουμε μια έμπειρη και επαγγελματική ομάδα για oversea την αγορά. Καλύπτουμε έναν τομέα 1.620.000 τετραγωνικών μέτρων, κρατάμε το κεφάλαιο CNY1.18 δισεκατομμύριο, έχουμε 430 κλάδους σε όλο τον κόσμο και την εξυπηρέτηση πάνω από 6.000 μέσος-υψηλών πελατών τελών.

 Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Έχουμε περισσότερους από 200 ενδιάμεσους και ανώτερους μηχανικούς που εστιάζουν στο σχέδιο και την κατασκευή των γερανών μας, θα μπορούσαμε να σας παρέχουμε όλα τα είδη γερανών, περισσότεροι από 110 τύποι. Προκειμένου να κατασκευαστεί ο καλύτερος ποιοτικός γερανός με την παραγωγή υψηλής αποδοτικότητας, έχουμε επενδύσει το μεγάλο αριθμό υψηλών εξοπλισμών τεχνικής (περιλάβετε περισσότερο από 500sets των ρομπότ) που μπορούν ανεξάρτητα να ολοκληρώσουν όλες τις διαδικασίες, όπως η άλεση, σκάψιμο, λείανση, τράβηγμα, τρύπημα, κύλισμα, διάτρυση, punching, κοπή, κάμψη, ένωση, δοκιμή και θερμική επεξεργασία. Εν τω μεταξύ, το εργοστάσιό μας έχει περάσει το CE, EAC, SGS, και OHSAS & ISO9001: 2000, ISO14001: 1996 και ISO9001: το 2001, έχει το τέλειο σύστημα ποιότητα-ελέγχου.

 

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Το 2020, έχουμε πωλήσει 100.000σύνολαγερανούκαιανελκυστήρα, πωλήσεις εκτιμημένο κύκλος εργασιών CNY5.675 δισεκατομμύριο. Haave σημειώσαμε Νο 1 στην ποσότητα πώλησης γερανών για συνεχή 16 έτη στην τοπική αγορά της Κίνας. Έχουμε επιτύχει τα αξιοπρόσεκτα επιτεύγματα σε πάνω από 50 βασικές βιομηχανίες όπως αεροδιαστημικός, αυτοκινητικός και η ναυτιλία, ο οσμηρός χάλυβα, οι πετροχημικές, ηλεκτρονικές πληροφορίες, η ηλεκτρική δύναμη, η συντήρηση νερού, ο σιδηρόδρομος και η στρατιωτική βιομηχανία. Ο αναπτυγμένος ευφυής γερανός αποθήκευσης, ο ακριβής τοποθετώντας γερανός, ο αυτόματος γερανός ατσάλινων σκελετών εμπορευματοκιβωτίων, ο ειδικός γερανός πυρηνικού βαθμού, ο καθαρός explosionproof αυτόματος γερανός, ο πολυ εύκαμπτος γερανός υπομοχλίων, ο μιμούμενος θαλάσσιος γερανός διάσωσης και άλλα προϊόντα υψηλών σημείων εξυπηρετούν Baosteel, το σιδηρόδρομο της Κίνας, MCC, CNNC (εθνική πυρηνική εταιρία της Κίνας), CASC (εταιρία επιστήμης και τεχνολογίας της Κίνας αεροδιαστημική), και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις επίσης περιλάβετε oversea το πρόγραμμα όπως ο σίδηρος του Βιετνάμ Yishan και η ομάδα χάλυβα, η ομάδα χάλυβα του Πακιστάν Abass, τα προγράμματα γερανών ατσάλινων σκελετών σιδηροδρόμων της Κένυας (Μομπάσα στο Ναϊρόμπι), το πρόγραμμα γερανών γεφυρών κατασκευής υπογείων του Πακιστάν κ.λπ., περισσότερες από 120 χώρες.

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

Gov μας έχουν τακτοποιήσει την ομάδα μας που οργανώνεται και κρατούν πολλές φορές της διεθνούς έκθεσης του γερανού στην Κίνα λόγω της υψηλής καλής επιρροής μας, εν τω μεταξύ, το γερανό μας έχουν χρησιμοποιηθεί στη δορυφορική προώθηση επειδή η υψηλή τεχνική μας, και την εφημερίδα, τοπική TV, CCTV που περνά από συνέντευξη και μας εκθέτουν πολλές φορές επίσης.

 

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 9

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 10

 

Η ποιότητα σφυρηλατεί το εμπορικό σήμα, κύματα ακεραιότητας το φωτεινό μέλλον. Προσπαθούμε να κερδίσουμε τον κόσμο με την ακεραιότητα και υψηλός - ποιότητα, ελπίζουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με όλους τους φίλους από τον κόσμο και να δημιουργήσουμε τη λαμπρότητα από κοινού.

 

Θέση επιχείρησης: Η επιχείρηση είναι ο μεγαλύτερος βιομηχανικός κατασκευαστής γερανών στην Κίνα, με τον υψηλότερους όγκο πωλήσεων και το μερίδιο αγοράς στην αγορά της Κίνας.

 

Ιστορία

Η ομάδα ορυχείου Henan ιδρύθηκε το 2002, συμμετέχων κυρίως στην κατασκευή και την πώληση του ηλεκτρικού ανελκυστήρα εμπορικών σημάτων «Kuangyuan»/του υπερυψωμένου γερανού/του γερανού ατσάλινων σκελετών/του γερανού κάδων αρπαγών/γερανός χυτηρίων/του explosionproof γερανού/ευρωπαϊκός γερανός τύπων και του ηλεκτρικού γερανού ατσάλινων σκελετών εμπορευματοκιβωτίων ανελκυστήρων τοποθετημένου το /Rail/του γερανού φλόκων/του ηλεκτρικού βαρούλκου και των σχετικών ανταλλακτικών κ.λπ. Συνολικό προτέρημα RMB1.03 δισεκατομμύριο, 3100 υπαλλήλων και της κάλυψης ενός τομέα των τετραγωνικών μέτρων 0.68million.

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

                                                  Πουλί-άποψη του ορυχείου Henan

 

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

                                                           

                                                               Κτίριο γραφείων

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

                                                                 Αίθουσα πωλήσεων

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Υπηρεσία

1. Είμαστε κατασκευαστής και έχουμε την ομάδα μηχανικών μας. Μπορούν να επιλύσουν το προσαρμοσμένο σχέδιο σύμφωνα με την απαίτησή σας.

2. μπορούμε να εγγυηθούμε την έγκαιρη παράδοση.

3. Ελεύθερες συντήρηση και επισκευή οποιωνδήποτε ποιοτικών προβλημάτων μέσα σε ένα έτος.

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

                                

Περισσότερα από 180 μέσα και ανώτερα τεχνικά μέλη προσωπικού είναι αρμόδια για την καθοδήγηση σχεδίου και παραγωγής ολόκληρων των προϊόντων.

 

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

 

                                                       Τεχνικό διαμέρισμα

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

                                                       Διαμέρισμα χρηματοδότησης

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Cases

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Henan Mine Crane Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

先进设备

Προηγμένος εξοπλισμός

 

Η επιχείρηση έχει εγκαταστήσει μια ευφυή διοικητική πλατφόρμα εξοπλισμού, και έχει εγκαταστήσει 310 ρομπότ χειρισμού και συγκόλλησης (σύνολα). Προγραμματίζεται να επιτευχθούν περισσότερα από 500 σύνολα (σύνολα) εξάλλου ολοκληρώνεται, και το ποσοστό δικτύωσης εξοπλισμού θα φθάσει σε 95%. που 32 ενώνοντας στενά γραμμές έχουν τεθεί στη χρήση, και 50 προγραμματίζονται να εγκατασταθούν. Το ποσοστό αυτοματοποίησης ολόκληρης της γραμμής παραγωγής έχει φθάσει σε 85%.

 

Πλήρως αυτόματος διπλός ακτίνων τερματικός σταθμός συγκόλλησης ρομπότ ραφών κύριας δέσμης εσωτερικός

 

Αυτός ο τερματικός σταθμός χρησιμοποιείται κυρίως για να πραγματοποιήσει την αυτόματη συγκόλληση της εσωτερικής ραφής της διπλής κύριας δέσμης ακτίνων. Αφότου η χειρωνακτική σίτιση είναι βασικά κεντροθετημένη, το κομμάτι προς κατεργασία από ±90° γυρίζει μέσω της υδραυλικής μηχανής στροφής λ-βραχιόνων, και το ρομπότ εντοπίζει αυτόματα και ενώνει στενά. Η ποιότητα ραφών συγκόλλησης έχει βελτιωθεί πολύ, και η αποδοτικότητα συγκόλλησης των δομικών μερών γερανών έχει βελτιωθεί, ειδικά στη συγκόλληση των εσωτερικών ραφών συγκόλλησης. Είναι επίσης ένα άλλο μέτρο για τα ορυχεία Henan για να φροντίσει για τους υπαλλήλους και να βελτιωθεί η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα

 

Αυτός ο τερματικός σταθμός χρησιμοποιείται κυρίως για να πραγματοποιήσει την αυτόματη συγκόλληση της εσωτερικής ραφής της διπλής κύριας δέσμης ακτίνων. Αφότου η χειρωνακτική σίτιση είναι βασικά κεντροθετημένη, το κομμάτι προς κατεργασία από ±90° γυρίζει μέσω της υδραυλικής μηχανής στροφής λ-βραχιόνων, και το ρομπότ εντοπίζει αυτόματα και ενώνει στενά. Η ποιότητα ραφών συγκόλλησης έχει βελτιωθεί πολύ, και η αποδοτικότητα συγκόλλησης των δομικών μερών γερανών έχει βελτιωθεί, ειδικά στη συγκόλληση των εσωτερικών ραφών συγκόλλησης. Είναι επίσης ένα άλλο μέτρο για τα ορυχεία Henan για να φροντίσει για τους υπαλλήλους και να βελτιωθεί η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα.

 

Ενιαίος ακτίνων τερματικός σταθμός συγκόλλησης ρομπότ ραφών κύριας δέσμης εσωτερικός

 

Η επιχείρηση συνεργάστηκε με το Πεκίνο που ανυψώνει και που μεταβιβάζει το σχέδιο και το ερευνητικό κέντρο μηχανημάτων και μίσθωσε τους γερμανικούς εμπειρογνώμονες γερανών για να ολοκληρώσει τη «μονής δοκού εύκαμπτη γραμμή παραγωγής γερανών», επιτρέποντας κατά συνέπεια την κύρια γραμμή παραγωγής δοκών γερανών στα προϊόντα - προϊόντα κάθε ώρα, που μειώνει το χρόνο παραγωγής από 40% που τελείωσαν και που κονταίνει τους κύκλους 50% παράδοσης πελατών. Από το 2016, η γραμμή συνελεύσεων συγκόλλησης ρομπότ έχει εισαχθεί βαθμιαία, η οποία μπορεί να ολοκληρώσει τις διάφορες ραφές συγκόλλησης των τυποποιημένων προϊόντων ακτίνων της επιχείρησης ενιαίων.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας