Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Peter

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Ειδοποίηση Emegency

July 26, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ειδοποίηση Emegency

Αγαπητοί πελάτες, υπερπόντιοι αντιπροσωπείες και Διευθυντές επιχείρησης:


Πρόσφατα, λόγω των μεγάλων περιοχών της βροχής σε πολλές περιοχές, οι περισσότερες περιοχές έχουν τη σοβαρή συσσώρευση νερού. Λαμβάνοντας υπόψη αυτήν την κατάσταση, η έδρα επιχείρησης απαιτεί το προσωπικό από τις υπερπόντιες αντιπροσωπείες, τα τμήματα πωλήσεων, και τα τμήματα υπηρεσιών μεταπωλήσεων για να βοηθήσει στον έλεγχο ότι το εργοστάσιο έχουν προσαράξει στο σταθμό φορτίου ή έχει εκτεθεί στο δρόμο. Όλα τα προϊόντα της βροχής.

 

Με βάση ανατροφοδοτήστε και οι στατιστικές, η επιτροπή της επιχείρησης των εποπτών και το διοικητικό συμβούλιο έλαβαν τις ακόλουθες αποφάσεις:
 

Όλα τα προϊόντα που έχουν αποθηκευτεί στο σταθμό φορτίου πρόσφατα και δεν έχουν παραδοθεί στους πελάτες στο δρόμο θα επιστραφούν στο εργοστάσιο για την επιθεώρηση οι μηχανές, οι μετατροπείς ταχύτητας, τα ρουλεμάν ροδών, οι ηλεκτρικές συσκευές και άλλα συστατικά βυθίζονται στο νερό, που ενυδατώνεται στο νερό, και τα προϊόντα με τη χαλασμένη εμφάνιση χρωμάτων λόγω του καιρού ή όλα τα μέρη επιστρέφονται στην επιθεώρηση και την αντικατάσταση εργοστασίων δωρεάν.
 

Σκοπός:

για να εξασφαλίσουν ότι κάθε συστατικό παραδίδεται στους πελάτες χωρίς κινδύνους ασφάλειας!
Εξασφαλίστε ότι κάθε προϊόν είναι ασφαλές και αξιόπιστο, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με αυτοπεποίθηση!
 

 

Παρακαλώ πέστε ο ένας τον άλλον!
Με το παρόν έγγραφο ενημερώστε! ! !

Co. γερανών μεταλλείας Henan, ΕΠΕ.
22 Ιουλίου 2021

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας