Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Peter

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Πρόληψη και διάσωση πλημμυρών | Το ορυχείο Henan επαινεί 80 υπαλλήλους

July 26, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρόληψη και διάσωση πλημμυρών | Το ορυχείο Henan επαινεί 80 υπαλλήλους

Στις 23 Ιουλίου, ο έλεγχος πλημμυρών ορυχείου Henan και η διάσκεψη επαίνου διάσωσης έκτακτης ανάγκης διοργανώθηκαν στην έδρα της επιχείρησης. Στη συνεδρίαση, 80 προώθησαν τους υπαλλήλους στην πρόληψη πλημμυρών και η διάσωση επαινέσθηκε, και μια ανταμοιβή 500 yuan δόθηκε σε κάθε μια.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρόληψη και διάσωση πλημμυρών | Το ορυχείο Henan επαινεί 80 υπαλλήλους  0

▲Σκηνή αναγνώρισης

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρόληψη και διάσωση πλημμυρών | Το ορυχείο Henan επαινεί 80 υπαλλήλους  1

▲Ο πρόεδρος επιχείρησης με σας Gaoxuan έκανε μια ομιλία

 

Με σας Gaoxuan έκανε μια ομιλία. Ζήτησε από όλους τους υπαλλήλους για να μάθει από το πνεύμα των προηγμένων υπαλλήλων, αποστολές ώμων στην εργασία, και να προσπαθήσει για την πρόοδο στην ενότητα. Συγχρόνως, η επιχείρηση έχει κάνει επίσης τις απαιτήσεις να αυξήσει την παραγωγή και την ποιότητα αφότου επαναλαμβάνει η επιχείρηση την παραγωγή, και ενθαρρύνει της καθεμίας για να έχει τις νέες και μεγαλύτερες συνεισφορές στο μετασχηματισμό της επιχείρησης και την αναβάθμιση από ισχυρό καθαρισμένος.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρόληψη και διάσωση πλημμυρών | Το ορυχείο Henan επαινεί 80 υπαλλήλους  2

 

Στη μέση της νύχτας της 20ής Ιουλίου, μια καταιγίδα που δέχτηκαν επίθεση και η κατάσταση πλημμυρών ήταν επείγουσες. Οι 80 υπάλληλοι της επιχείρησης δούλεψαν σκληρά για να αποτρέψουν τις πλημμύρες και να παλεψουν όλη τη νύχτα για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των διάφορων εργαστηρίων παραγωγής για να εξασφαλίσουν την κανονική παραγωγή του διάφορου εξοπλισμού.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρόληψη και διάσωση πλημμυρών | Το ορυχείο Henan επαινεί 80 υπαλλήλους  3

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρόληψη και διάσωση πλημμυρών | Το ορυχείο Henan επαινεί 80 υπαλλήλους  4

 

Αντιμετωπίζοντας το πλημύρισμα μετά από τη βροχή, ο καθένας που εκβαθύθηκε, που καθαρίστηκε, και στράγγιξε, και πραγματοποίησε συγχρόνως την ασφαλή δολοφονία και τον καθαρισμό, και αποκατέστησε ένα φρέσκο και καθαρό περιβάλλον εργοστασίων. Αυτά είναι οι άνθρωποι ορυχείων. Σε περιόδους της κρίσης, έχουμε ενώσει τη θέλησή μας για να παλεψουμε ενάντια στην καταστροφή, που καταδεικνύει την εμμονή, το θάρρος, και τη σκληρή δουλειά του πνεύματος ορυχείων.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας