Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Peter

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Βαρύς! Ένας γερανός έκτασης 72 μέτρων στο ορυχείο Henan βοηθά την κατασκευή γεφυρών Jianzhou

July 13, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βαρύς! Ένας γερανός έκτασης 72 μέτρων στο ορυχείο Henan βοηθά την κατασκευή γεφυρών Jianzhou

Μια γέφυρα πετά από το Βορρά μέχρι το Νότο, και η τάφρος γίνεται μια οδός. Πρόσφατα, επί του τόπου προγράμματος γεφυρών Jianzhou, ένας γερανός μακρύς-έκτασης 72 μέτρων στο ορυχείο Henan στέκεται στον ποταμό Tuojiang και καβαλικεύει τη λεωφόρο αερολιμένων, βοηθώντας επιτυχώς τη γέφυρα δομών χάλυβα περάσματος ποταμών Jianzhou για να ολοκληρωθεί και να ανοιχτεί στην κυκλοφορία.

 

Η γέφυρα Jianzhou είναι ένα σημαντικό πρόγραμμα για τη λεωφόρο Jianyang, το «Νο 1 πρόγραμμα» στην πόλη Jianyang, με ένα συνολικό μήκος 580,5 μέτρων. Χρησιμοποιεί την όλος-ενωμένη στενά μεταβλητή δοκό κιβωτίων χάλυβα διατομής συνεχή. Μεταξύ των κατασκευαστών γερανών, οι γερανοί που αναπτύσσονται ανεξάρτητα από Henan τα ορυχεία επιλέγονται.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βαρύς! Ένας γερανός έκτασης 72 μέτρων στο ορυχείο Henan βοηθά την κατασκευή γεφυρών Jianzhou  0

 

Τα τελευταία χρόνια, τα ορυχεία Henan έχουν γίνει το «προτιμημένο εμπορικό σήμα» σημαντικών εθνικών προγραμμάτων όπως οι γέφυρες, η στρατιωτική βιομηχανία, και το αεροδιάστημα δυνάμει της άριστης ποιότητας των προϊόντων, της σταθερής και αξιόπιστης απόδοσης λειτουργίας και των ανώτερων τεχνικών πλεονεκτημάτων.

Το ορυχείο Henan θα εμμείνει πάντα στην ποιοτική έννοια «το κάνει, κάνει ένα καλό προϊόν», αναπτύσσει τα πιό υψηλής ποιότητας προϊόντα, και συμβάλλει περισσότερο στην υψηλής ποιότητας ανάπτυξη της βιομηχανίας γερανών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας