Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Peter

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Ορυχείο Henan|Πολλαπλάσια μέτρα για να αποτραπεί και να ελεγχθεί η επιδημία

August 5, 2021

Η επιδημία είναι η διαταγή

Η πρόληψη και ο έλεγχος είναι ευθύνη

Και επιδημική πρόληψη και παραγωγή

Διάφορα μέτρα έχουν λήφθουν για να αποτρέψουν και να ελέγξουν την επιδημία!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ορυχείο Henan|Πολλαπλάσια μέτρα για να αποτραπεί και να ελεγχθεί η επιδημία  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ορυχείο Henan|Πολλαπλάσια μέτρα για να αποτραπεί και να ελεγχθεί η επιδημία  1

Αυτή τη στιγμή, η νέα επιδημία κορωνών κάνει μια επιστροφή, και η κατάσταση παίρνει όλο και περισσότερο σοβαρή. Την 1η Αυγούστου, μια συνέντευξη τύπου σχετικά με την πρόληψη και τον έλεγχο της νέας επιδημίας πνευμονίας κορωνών στην επαρχία Henan έγινε, απαιτητικός μια περιεκτική πάλη ενάντια στην επιδημία. Τα ορυχεία Henan αποκρίθηκαν αμέσως και ζήτησαν από όλο το προσωπικό ορυχείων για να σταθούν στο ύψος της ύπαρξης αρμόδια στη χώρα και τους ανθρώπους, και στις υγείες και ασφάλειες όλων των υπαλλήλων και των οικογενειών τους, και για να πάρουν την επιδημικούς πρόληψη και τον έλεγχο ως σημαντικότερο στόχο αυτή τη στιγμή και να λάβουν τα ισχυρά μέτρα. Πηγαίνετε όλοι έξω να αποτρέψετε και να ελέγξετε την επιδημία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ορυχείο Henan|Πολλαπλάσια μέτρα για να αποτραπεί και να ελεγχθεί η επιδημία  2

 

Η επιχείρηση δημιούργησε ειδικά μια κύρια ομάδα για την επιδημικούς πρόληψη και τον έλεγχο, επέκτεινε το τμήμα της εργασίας και απαρίθμησε τις ρυθμίσεις εργασίας για την επιδημικούς πρόληψη και τον έλεγχο, και ενίσχυσε το -καθήκον και την επιδημική υποβολή έκθεσης πληροφοριών.
Παίρνοντας κάθε τμήμα και ομάδα ως μονάδα, ερευνήστε περιεκτικά τη φυσική κατάσταση των υπαλλήλων σε κάθε τμήμα και ομάδα, καταχωρήστε και συμπληρώστε τις μορφές για να εξηγήσετε ένα προς ένα την κατάσταση, και πραγματοποιήστε τον καθημερινό έλεγχο θερμοκρασίας των υπαλλήλων και τη διανομή των μασκών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ορυχείο Henan|Πολλαπλάσια μέτρα για να αποτραπεί και να ελεγχθεί η επιδημία  3

 

Όλοι οι υπάλληλοι της επιχείρησης είναι ενωμένοι και συνεργάζονται ενεργά με τα κυβερνητικά καθόλου επίπεδα για να καταπολεμήσουν τη νέα επιδημία κορωνών, να εφαρμόσουν αυστηρά τους κυβερνητικούς κανονισμούς σχετικά με την επιδημικούς πρόληψη και τον έλεγχο, και διευθύνουν την περιεκτική και ακριβή απολύμανση των εργαστηρίων και των κτιρίων γραφείων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ορυχείο Henan|Πολλαπλάσια μέτρα για να αποτραπεί και να ελεγχθεί η επιδημία  4

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας