Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Peter

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Το διαγωνισμό γνώσης ιστορίας κόμματος μελετών μεταλλείας Henan ανοίγουν grandly!

July 7, 2021

Το διαγωνισμό γνώσης ιστορίας κόμματος μελετών μεταλλείας Henan ανοίγουν grandly!

 

Για να γιορτάσει τη 100η επέτειο της ίδρυσης του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας, καθοδηγήστε όλους τους υπαλλήλους για να μάθετε την ιστορία κομμάτων, να λάβετε την ιστορία εργοστασίων υπόψη, και να υποκινήσετε τον ενθουσιασμό της πλειοψηφίας των υπαλλήλων για να αγαπήσει το κόμμα, τη χώρα και το εργοστάσιο. Στις 27 Ιουνίου, η επιτροπή κομμάτων της επιχείρησης φιλοξένησε του «ιστορία κόμματος εκμάθησης, κατανόηση της ιστορίας εργοστασίων, και προσφορά στα δώρα» «100η επέτειος της ίδρυσης διαγωνισμού γνώσης του κόμματος» που άρχισαν. 12 ομάδες από την ομάδα τμημάτων και εργαστηρίων ανταγωνίστηκαν στο ίδιο στάδιο.

Το Ren Haitao, αντιπρόεδρος της επιτροπής της επιχείρησης των εποπτών, Zhang Ruzhi, αναπληρωτής γραμματέας της επιτροπής κομμάτων και πρόεδρος του Εργατικού Συνδικάτου, και άλλοι ηγέτες παρευρέθηκε στην εκδήλωση, καθώς επίσης και τους αντιπροσώπους των μελών κομμάτων, των σχετικών προσώπων υπεύθυνων για τα διάφορα τμήματα και των εργαστηρίων, και περισσότεροι από 80 άνθρωποι συμμετείχαν σε περίπτωση.

 

 

Ο ανταγωνισμός γνώσης διαιρείται σε δύο ανταγωνισμούς ομάδας του τμήματος και της ομάδας. Υπάρχουν τρεις τύποι ερωτήσεων: απαραίτητη απάντηση, γρήγορη απάντηση, και ερώτηση κινδύνου. Το σχετικό περιεχόμενο της ιστορίας κομμάτων και της ιστορίας εργοστασίων είναι ενσωματωμένο, και οι ερωτήσεις απαντιούνται στη διαταγή, τη γρήγορη απάντηση και την εκλεκτική απάντηση. Δώδεκα ομάδες και 30 παίκτες ανταγωνίστηκαν σκληρά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το διαγωνισμό γνώσης ιστορίας κόμματος μελετών μεταλλείας Henan ανοίγουν grandly!  0

Στην υποχρεωτική σύνοδο απάντησης, οι αγωνιζόμενοι ήταν πλήρως έτοιμοι και ήρεμα απαντημένοι, παρουσιάζοντας συγκεντρωμένη και άριστη γνώση της ιστορίας ιστορίας και εργοστασίων κομμάτων και ενός υψηλού πνεύματος. Στη σύνοδο απάντησης, οι αγωνιζόμενοι ανταγωνίστηκαν ανυπόμονα, με χαράξατε, και η σκηνή ήταν πολύ ενθουσιώδης. Στη σύνοδο ερώτησης κινδύνου, τα κάθε επιλεγμένα ομάδα θέματα δαιμόνια, συνεργάστηκαν στενά, και κατέδειξαν ένα καλό ομαδικό πνεύμα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το διαγωνισμό γνώσης ιστορίας κόμματος μελετών μεταλλείας Henan ανοίγουν grandly!  1

Μετά από τον άγριο ανταγωνισμό σε τρία στάδια, οι ομάδες 3, 4, και 5 από το τμήμα κέρδισαν τον πρώτο, το δευτερόλεπτο, και τρίτη τη θέση Οι ομάδες 6, 1, και 2 από την ομάδα εργαστηρίων κέρδισαν τον πρώτο, το δευτερόλεπτο, και τρίτη τη θέση. Μετά από τον ανταγωνισμό, μια τελετή επηβραβεύσεων διοργανώθηκε επίτόπου. Ο αναπληρωτής γραμματέας Zhang Ruzhi διένειμε τα πιστοποιητικά τιμής στις κερδίζοντας ομάδες και έκανε μια ομιλία συμπεράσματος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το διαγωνισμό γνώσης ιστορίας κόμματος μελετών μεταλλείας Henan ανοίγουν grandly!  2

Αυτό το γεγονός είναι μια από μια σειρά δραστηριοτήτων για να γιορτάσει τη 100η επέτειο της ίδρυσης του κόμματος με τη μελέτη της ιστορίας κομμάτων στη μεταλλεία Henan, συναίσθημα η εύνοια του κόμματος. Αυτός ο διαγωνισμός γνώσης δημιούργησε μια ισχυρή ατμόσφαιρα για την εκμάθηση και την εκπαίδευση της ιστορίας κομμάτων και της ιστορίας εργοστασίων, ενέπνευσε πλήρως την αίσθηση τιμής, ευθύνης και αποστολής της πλειοψηφίας των υπαλλήλων, και βελτίωσε αποτελεσματικά τον ενθουσιασμό και την πρωτοβουλία της πλειοψηφίας των υπαλλήλων για να μάθει την ιστορία κομμάτων και την ιστορία εργοστασίων, και επέτρεψε σε τους για να κερδίσει μια βάση. Συμβάλτε στη θέση, που τίθεται στους διάφορους στόχους με ένα υψηλότερο πνεύμα, και παρουσιάστε τη 100η επέτειο της ίδρυσης του κόμματος με τα σημαντικά επιτεύγματα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας