Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Peter

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Φόρος στα πρότυπα|Υπηρεσία WANG Guangliang τιμιότητας ορυχείων Henan

August 17, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φόρος στα πρότυπα|Υπηρεσία WANG Guangliang τιμιότητας ορυχείων Henan

Στη συνεδρίαση των περιοχών προγράμματος σιδήρου και χάλυβα Jinan, WANG Guangliang θεώρησε ότι η σκληρή δουλειά του που πληρώνεται τελικά μακριά πότε άκουσε ότι το ορυχείο Henan εγκωμιάστηκε ιδιαίτερα από τους ανώτερους ηγέτες του σιδήρου και του χάλυβα Jinan και προσδιορίστηκε ως μακροπρόθεσμος στρατηγικός συνέταιρος.

 

«Μπορείτε να κανονίσετε για κάποιο να έρθετε, και θα ολοκληρώσουμε τη δοκιμαστική λειτουργία του γερανού… σήμερα» WANG Guangliang έλαβε μια γρήγορη κλήση από το τμήμα προγράμματος Jigang. Μετά από να λάβει τον πελάτη ανατροφοδοτήστε, οδήγησε αμέσως την ομάδα εγκαταστάσεων και όρμηξε στην περιοχή προγράμματος. Μέσω της ηλεκτρικής δύναμης επάνω, η βοηθητική θέση εργασίας εγκαταστάσεων και γερανών εξετάζει, για να εξασφαλίσει την ομαλή δοκιμαστική λειτουργία του προϊόντος.
Βλέποντας που οι γερανοί τρέχουν ομαλά, οι πελάτες έχουν δώσει τους αντίχειρές τους επάνω: Τα «ορυχεία Henan είναι τόσο αποδοτικά και αρμόδια για τις μεταπωλήσεις, και η χρησιμοποίηση των προϊόντων σας είναι η σωστή επιλογή.» Ακούοντας αυτήν την αξιολόγηση, η καρδιά WANG Guangliang είναι πολύ ήρεμη. Σαφώς ξέρει ότι «αποδοτικός» είναι στα μάτια των πελατών. «Πίσω από το βρίσκεται η δεκαετής εμμονή μου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φόρος στα πρότυπα|Υπηρεσία WANG Guangliang τιμιότητας ορυχείων Henan  0

 

WANG Guangliang έχει κερδίσει πολύ από αυτό το είδος επιβεβαίωσης, και έχει ενισχύσει επίσης το στόχο του «τίμια και αξιόπιστη, άριστη ποιότητα των προϊόντων, αποδοτική αποτελεσματικότητα υπηρεσιών, και ικανοποίηση πελατών 100%.» Θεωρεί ότι στην επιχείρηση από ισχυρό στο πρόστιμο κατά τη διάρκεια του μετασχηματισμού και του βελτιωτικού σταδίου, είναι μια μεγάλη ανακούφιση για να είναι σε θέση να συμβαδίσει με την ανάπτυξη της επιχείρησης και να καταδείξει πλήρως την αξία κάποιου.
«Εάν ψάχνετε τα ορυχεία Henan, πρέπει να κάνετε μια καλή εργασία αυτού του εμπορικού σήματος. Με τη ισχυρή υποστήριξη της επιχείρησης, δοκιμάζω φυσικά το καλύτερό μου που προωθεί με όλα και το κάνω αμέσως.» Προκειμένου να λυθούν οι ανάγκες πελατών το συντομότερο δυνατό, «τοποθέτησε» την ομάδα υπηρεσιών. Κοντά στο πρόγραμμα, 24ωρη υπηρεσία, για την κλήση. Ένα πράγμα που WANG Guangliang κάνει κάθε μέρα είναι να διευθυνθεί η «φυσική εξέταση» σε κάθε γερανό του προγράμματος σιδήρου και χάλυβα Jinan, να ελεγχθεί η ασφάλεια και η ποιότητα εγκαταστάσεων κάθε μέρους, και να αποκατασταθούν τα προβλήματα εγκαίρως εάν τα προβλήματα βρίσκονται. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα παράσχει στους πελάτες την καλύτερη υπηρεσία πέρα από τις προσδοκίες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φόρος στα πρότυπα|Υπηρεσία WANG Guangliang τιμιότητας ορυχείων Henan  1

Παρά το επιχειρησιακό υπόβαθρό του, έχει μάθει πάντα και συχνά επικοινωνημένος με το τμήμα εξασφάλισης ποιότητας της επιχείρησης, το τμήμα διαδικασίας και το τμήμα παραγωγής. Η επαγγελματική γνώση του έχει βελτιωθεί μέρα με τη μέρα, και έχει συμμετάσχει σε σημαντικά προγράμματα βελτίωσης της ποιότητας για πολλές φορές. Έχει ακολουθήσει πάντα την τυποποιημένη διαδικασία εργασίας της επιχείρησης, αυστηρά εφαρμοσμένα ποιοτικά πρότυπα, οργανωμένη και ενισχυμένη κατάρτιση ομάδων, και βελτιωμένη ποιοτική διαχείριση. «Με τη βελτίωση του επιπέδου ποιοτικής διαχείρισης της επιχείρησης, οι πελάτες θα μας εμπιστευθούν περισσότερο.» WANG Guangliang εν λόγω.

Στο στάδιο της ανάπτυξης επιχείρησης, αν και θα αντιμετωπίσει πολλές οπισθοδρομήσεις, δεν έχει υποκύψει ποτέ στις δυσκολίες. Αντ' αυτού, είναι πλήρης της εμπιστοσύνης, υπερνικά τα εμπόδια, και εκτελεί σταθερά την εργασία του, και χρησιμοποιεί συνεχώς τη δύναμή του για να δημιουργήσει την αξία για την επιχείρηση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φόρος στα πρότυπα|Υπηρεσία WANG Guangliang τιμιότητας ορυχείων Henan  2

 

WANG Guangliang είναι ακριβώς ένας από τους πολλούς Διευθυντές επιχείρησης των ορυχείων Henan, και υπάρχουν πολλοί Διευθυντές επιχείρησης όπως WANG Guangliang. Έχουν εργαστεί σκληρά στην παλίρροια αγοράς, που εξυπηρετούνται με την ακεραιότητα, και την προαχθείσα νέα πρόοδο στην επέκταση αγοράς μεταλλείας Henan. Το μερίδιο αγοράς έχει αυξηθεί χρόνο με το χρόνο. Η φήμη έχει βελτιωθεί σταθερά.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας