Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Peter

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Φόρος στα πρότυπα | ΜΑ Peiqin, ένα καλό όργανο ελέγχου της ομάδας μεταλλείας Henan

August 9, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φόρος στα πρότυπα | ΜΑ Peiqin, ένα καλό όργανο ελέγχου της ομάδας μεταλλείας Henan

Μεταχειριστείτε την εργασία δεδομένου ότι μια σταδιοδρομία, θα υπάρξουν πάντα ανταμοιβές για τις προσπάθειές σας

 

Δέκα έξι πριν από χρόνια, ένας φανός συγκόλλησης άλλαξαν το πεπρωμένο μΑ Peiqin, που επιτρέπει σε τον για να διαμορφώσουν μια στενή επαφή με τη βιομηχανία γερανών. ΜΑ Peiqin, το οποίο μπήκε σε μόλις την επαφή με τη βιομηχανία γερανών, λειτουργεί σταθερά, δεν φοβάται τη δυσκολία, και έχει λειτουργήσει αρκετά σκληρά να θέσει το στόχο «χειρότερο από άλλοι». Δεν ξέρω πώς να ρωτήσω το δάσκαλο εγκαίρως. Ξοδεύω τον μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου μου στην τεχνολογία συγκόλλησης εργαστηρίων και μελέτης. Μετά από ένα έτος σε βάθος έρευνας, η αποτελεσματικότητα εργασίας και η ποιότητα των προϊόντων μου έχουν αναγνωριστεί ομόφωνα από τους ηγέτες και τους συναδέλφους.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φόρος στα πρότυπα | ΜΑ Peiqin, ένα καλό όργανο ελέγχου της ομάδας μεταλλείας Henan  0

 

Χρόνο με το χρόνο, συνέχισε να μαθαίνει και να ασκεί σκληρά. Έχει αυξηθεί επίσης από έναν συνηθισμένο οξυγονοκολλητή σε μια συγκόλληση «κύριος», και ο Xiao Ma έχει γίνει επίσης ένα «άλογο» που εγκωμιάζεται από τους εργαζομένους. Ηγέτης ομάδας».

 

Αυστηρά ελέγξτε την ποιότητα, κάνει το καλύτερο

 

 

«Ανεξάρτητα από το επίπεδο ικανότητας, δεν θα είστε σε θέση να μάθετε. Εφ' όσον εργάζεστε σκληρά και εργάζεστε ενεργά, θα πάρετε περισσότερες ανταμοιβές.» Αυτό είναι μια πρόταση που λέει συχνά στους εργαζομένους του. Σαν ηγέτη ομάδων, καθοδηγεί μαζί τις τεχνικές κατασκευής των εργαζομένων σε κάθε διαδικασία και μεταδίδει την εμπειρία. Είναι περισσότερος όπως «έναν σημαντικό», εστιάζοντας πάντα στην εκπαίδευση ασφάλειας, ενισχύοντας την ανταλλαγή των δεξιοτήτων εργασίας, και ενισχύοντας τη συνοχή και την παραγωγικότητα της ομάδας.

Το μΑ Peiqin αποκρίθηκε ενεργά στην κλήση του γραμματέα Cui Peijun ότι η «ποιότητα των προϊόντων έχει μόνο μια αφετηρία, κανένα τέλος, δεν κάνει ακριβώς ένα καλό προϊόν», οδηγώντας τους εργαζομένους για να δώσει προσοχή στις λεπτομέρειες της διαδικασίας παραγωγής κάθε προϊόντος, της συνεχών εκμάθησης και της βελτίωσης, και η ποιότητα των προϊόντων της ομάδας έχει βελτιωθεί σταθερά.

Στο φετινό γεγονός ποιοτικού μήνα, η επιχείρηση έχει τις υψηλότερες απαιτήσεις για τη βελτίωση ποιότητας των προϊόντων. Επικοινωνεί συχνά με τους εργαζομένους, βελτιώνει τις διαδικασίες εργασίας, βελτιώνει τις δεξιότητες εργασίας, βελτιώνει την αποδοτικότητα εργασίας, και παράγει τα προϊόντα που μπορούν να αντισταθούν τη δοκιμή της αγοράς.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φόρος στα πρότυπα | ΜΑ Peiqin, ένα καλό όργανο ελέγχου της ομάδας μεταλλείας Henan  1

 

Ενθαρρύνετε περισσότερων, το σεβασμό και καταλάβετε τους εργαζομένους

 

Το μΑ Peiqin είναι ενθαρρυντικός ηγέτης ομάδων. Θεωρεί αυτός η ο οποίος θέση είναι μέσα, εφ' όσον εργάζεται σκληρά και εργάζεται σκληρά, αυτός μπορεί να πάρει τις ανταμοιβές.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φόρος στα πρότυπα | ΜΑ Peiqin, ένα καλό όργανο ελέγχου της ομάδας μεταλλείας Henan  2

 

Στην καθημερινή εργασία του, θα μιλήσει υπομονετικά στους υπαλλήλους που κάνουν τα λάθη, τα ενημερώνουν όπου κάνουν λάθος, τους διορθώνουν εγκαίρως, και βελτιώνονται συνεχώς. Στη συνεδρίαση της προ-κατηγορίας, τους δώστε τον περισσότερους έπαινο και ενθάρρυνση βασισμένους στην απόδοση εργασίας τους, υποκινήστε τον ενθουσιασμό τους για την παραγωγή, και προωθήστε συνεχώς το χτίσιμο ομάδας και την ολική ανάπτυξη των εργαζομένων.

 

Στα ορυχεία Henan, υπάρχουν πολλά όργανα ελέγχου όπως το μΑ Peiqin. Είναι εργατικοί και πραγματικοί στην πρώτη γραμμή. Είναι η σπονδυλική στήλη της παραγωγής και της κατασκευής της επιχείρησης. Είναι οι κατασκευαστές των υψηλής ποιότητας προϊόντων και προωθούν τη γρήγορη και υγιή ανάπτυξη της επιχείρησης.

 

Φόρος στα πρότυπα!


Μάθετε από το μΑ Peiqin!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας